null

Tko smo mi?
Oni koji vaše zamisli pretaču u stvarnost.

TKO SMO MI?

Oni koji Vaše zamisli pretaču u stvarnost. Budući da se radi o danu u kojem ništa ne smije biti prepušteno slučaju, planiranju i organizaciji vjenčanja pristupamo profesionalno i ozbiljno, pazeći na sve detalje. Izrađujemo vremenski protokol dana i večere, koordiniramo sve izvođače tijekom planiranja i na sam dan vjenčanja. Preuzimamo brigu o detaljima kako biste se Vi mogli opustiti i pripremiti za vjenčanje. Mi, kao Vaš koordinator na dan vjenčanja pobrinut ćemo se da sve bude usklađeno i da funkcionira kako je i zamišljeno… Upoznajemo mladence kako bi podrobnije mogli razumjeti njihove želje i prepoznati priču koju žele ispričati. Iz iskustva savjetujemo i nalazimo način kako uskladiti sve želje sa uvjetima prostora, koji ponekad ne dozvoljavaju određene ideje i zamisli. Uz mladence smo tijekom cijelog procesa planiranja vjenčanja. Svojom koordinacijom i prisutnošću na sam dan vjenčanja, osiguravamo da dan bude upravo ovakav kakav ste zamislili.

PREGOVARANJE, UGOVARANJE POSLA, UPRAVLJANJE BUDŽETOM

Pregovaramo sa dobavljačima i ugovaramo usluge, od cvijeća i dekoracije pa sve do torte. Budući da surađujemo sa širokom lepezom profesionalaca u svom poslu, čiji je cilj zadovoljstvo klijenata, to nam osigurava uslugu s optimalnom vrijednosti cijene i kvalitete. Budući da je za početak svega potreban okviran budget, trudimo se i nalazimo najbolje načine kako bi sve stavke stale u okvire isplaniranog, te pomažemo da izbjegnete nepotrebne troškove kao i usluge koje cjenovno ne odgovaraju i samoj kvaliteti usluge.

null

Pregovaranje, ugovaranje posla, upravljanje budžetom

null

Koordinacija i nadgledanje zabave

KOORDINACIJA I NADGLEDANJE ZABAVE

Iza najljepših i najopuštenijih vjenčanja skriva se pomno planiranje i koordinacija na sam dan vjenčanja. Tu smo uz Vas od samog početka pa do kraja zabave, kako bi bili sigurni da su svi upoznati sa vremenskim rasporedom i tokom večeri, kako su dobavljači ponudili uslugu na nivou, te kako bi Vi mogli nesmetano uživati u svom danu. Izravna smo linija komunikacije između Vas i izvođača i kuhinje u restoranu čime ste Vi oslobođeni od zvonjave mobitela ili vučenja za rukav. Veliki broj ljudi koji sudjeluju u cijelom procesu kao i neplanirane situacije stvaraju rizik sitnih pogrešaka i propusta. Svojom prisutnošću nastojimo nadgledati i držati sve konce, nalazimo riješenja mogućih nepredvidih situacija, iskazujući zahvalnost na povjerenju koje ste nam ukazali.

NAŠ JE ZADATAK UČINIT DA VAŠ DAN PROĐE SAVRŠENO I LEŽERNO, A VI UŽIVATE SVAKE MINUTE U VAŠEM NAJSRETNIJEM DANU

PREDNOSTI

Svakom vjenčanju i svim mladencima pristupamo profesionalno, odgovorno i s ciljem da napravimo dan kakav su i zamislili, neovisno radi li se o vjenčanju sa 140 ili 50 uzvanika. Nudimo usluge koje su provjerene i sigurne, što znači da nikakvi eksperimenti ili ne provjerene stavke ne dolaze u obzir. Ugovorene usluge provjeravamo prije vjenčanja kako bi izbjegli nepotrebne i neugodne situacije. Prijateljski pristup omogućava nam da cjelokupno planiranje prođe u opuštenom tonu, bez nervoze i neizvjesnosti.

null

Prednosti

Hrvatski