Projekt 1

SVETA STIJENA

Na samom izlazu iz šume sakrila se nezemaljska ljepota otvorenog mora, mirisa bora, kamena i soli-Sveta Stijena.  Mjesto idealno za intimno vjenčanje s pogledom na prostran horizont. Izrecite da okruženi veličanstvenim plavetnilom, toplinom sunca, pjenom valova ispod vas, galebovima koji kriču i bijelim brodovima na putu iz luke. Mjesto kojeg nikog ne ostavlja ravnodušnim, gdje će prirodna ljepota krajolika naglasiti svečanost i intimu ceremonije.

Projekt 2

VERTIGO COCKTAILS&WINE BAR RIBARSKA KOLIBA

Ova lokacija nalazi se iznad restorana sa stoljetnom tradicijom-Ribarske Kolibe. Smještena u marini, pruža najljepši pogled na prostrano plavetnilo i na cijeli arhipelag u daljini. Modernim dekorom i izborom boja stapa se s ambijentom, a uz miris valova i bora stvara savršenu pozadinu za najintimnije trenutke.

Projekt 3

MALA ARENA-VERUDELA

Podno zaštitnog znaka Verudele-obnovljenog zida crkvice, pružaju se stijene čiji oblik prirodno podsjeća na mali amfiteatar. Stjenovita površina koja se spušta prema moru omogućava savršen pogled na ceremoniju vjenčanja tik uz more velikom broju uzvanika, uz najljepši zalazak sunca na horizontu.

Hrvatski